Kongres ˝Power of Microbes in Industry and Environment 2016˝ otvoren za studente preddiplomskih i diplomskih studija

PUBLISHED: 23.06.2016.

Hrvatsko mikrobiološko društvo i Organizacijski odbor ovogodišnjeg kongresa ˝Power of Microbes in Industry and Environment 2016˝ (28. rujna – 01. listopada 2016., Krk) odlučili su otvoriti Kongres zainteresiranim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija. Naime, odlučeno je da se tim studentima omogući slobodan tj. besplatan pristup na sve kongresne događaje. Prijevoz i smještaj  tijekom Kongresa trebaju osigurati sami.

Studentima je omogućeno prisustvovanje predavanjima i posterskim sekcijama koje su im obzirom na studij tematski bliske, te istodobno dobivanje uvida u druga područja mikrobiologije i srodnih disciplina. Želja je organizatora da sudjelovanje studenata na Kongresu bude primjereno događaju pa želimo da budu registrirani, opskrbljeni kongresnim materijalom i na druge načine ravnopravni sudionici skupa. Zainteresiranim studentima osim prisustvovanja predavanjima i posterskim sekcijama omogućit ćemo:

  • akreditaciju
  • kongresne materijale
  • pristup pauzama za kavu
  • sudjelovanje na koktelu dobrodošlice

Zbog toga molimo da se registrirate ispunjavanjem elektronskog registracijskog obrasca najkasnije do 01. rujna 2016., a o prihvaćanju vaše registracije izvijestiti ćemo vas do 10. rujna 2016. godine.

Prof. dr. sc. Vladimir Mrša
Predsjednik Kongresa

 

Registracija studenata

Registracije su zatvorene.