Student Registration

KONGRES MIKROBIOLOGA OTVOREN ZA STUDENTE PREDDIPLOMSKIH I DIPLOMSKIH STUDIJA

Published on: 07.03.2016.

studentiHrvatsko mikrobiološko društvo i Organizacijski odbor ovogodišnjeg mikrobiološkog kongresa (6th Croatian Congress of Microbiology with International Participation, Sveti Martin na Muri, 15. – 18. lipnja 2016.), uz podršku više profesora iz šireg područja mikrobiologije, odlučili su otvoriti Kongres zainteresiranim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija. Naime, odlučeno je da se tim studentima omogući slobodan tj. besplatan pristup na sve kongresne događaje (osim izleta). Prijevoz i smještaj  tijekom Kongresa trebaju osigurati sami.

S obzirom da će na Kongresu biti zastupljena sva područja mikrobiologije studentima je omogućeno prisustvovanje predavanjima i posterskim sekcijama koje su im s obzirom na studij tematski bliske, te istodobno dobivanje uvida u druga područja mikrobiologije i srodnih disciplina.

Želja je organizatora da sudjelovanje studenata na Kongresu bude primjereno događaju pa želimo da budu registrirani, opskrbljeni kongresnim materijalom i na druge načine ravnopravni sudionici skupa. S obzirom da smo osigurali određenu financijsku potporu, zainteresiranim studentima osim prisustvovanja predavanjima i posterskim sekcijama omogućit ćemo:

  • akreditaciju
  • kongresne materijale
  • pristup pauzama za kavu
  • sudjelovanje na koktelu dobrodošlice
  • pristup izložbi Micro Fair
  • pristup predstavljanju “Priručnika za vježbe iz opće mikrobiologije” i “Hrvatsko-engleskog rječnika iz znanosti o životu” u izdanju Hrvatskog mikrobiološkog društva
  • pristup radionicama “Mikrobi u vinogradu” i “Bliži pogled na molekulu DNA”

Zbog toga molimo da se registrirate ispunjavanjem elektronskog registracijskog obrasca do 16. svibnja 2016., a o prihvaćanju vaše registracije izvjestiti ćemo vas do 25. svibnja 2016. godine.

Dr. sc. Danko Hajsig
Predsjednik Kongresa

 

Student registration is closed.